Totalentreprenad i

Är det dags för renovering därhemma och ni har börjat leta efter en pålitlig byggfirma att anlita för jobbet? Då behöver ni inte leta mera; vi på Liston bygg AB är en professionell aktör inom renovering, nybyggnation, snickerijobb med mera! Eftersom vi har så stor samlad kompetens inom företaget kan vi erbjuda dig som kund totalentreprenad. Det här innebär att du slipper kontakta flera hantverkare för att utföra olika moment, samt att du får allting samlat på en enda faktura. Enkelhet och smidighet, det är något vi gillar – samt att våra kunder är nöjda med de uppdrag vi utför!

Totalentreprenad

Renovering

Snickeri

Allt inom bygg

Våra snickare är otroligt mångkunniga och har tack vare lång samlad erfarenhet inom branschen möjlighet att ta sig an uppdrag av mycket varierande karaktär. Oavsett om du önskar en tillbyggnad av ditt hus, platsbyggda bokhyllor eller om det är dags att byta panel på fasaden så står vi alltid redo att hjälpa dig. Hör alltid med oss först; vi tål att jämföras både vad gäller priser och utförande.

Renovering

Vi renoverar alla ytor i bostaden, från kök och badrum till allmänna ytor som vardagsrum. Något som är mycket viktigt för oss är att noggrant lyssna till dina behov som kund och sedan göra allt vi kan för att realisera dina drömmar. Tillsammans med dig kommer vi fram till vad som ska göras samt ger dig kostnadsförslag för att kunna matcha din budget.

Nybyggnation

Har du en önskan om något helt nybyggt, där du redan från början får sätta din egen prägel på allt från golv till ytskikt? Då ska du prata med oss om nybyggnation, ett område vi har stor erfarenhet av. Självklart kan vi också hjälpa dig med att bygga till din befintliga bostad med extra boyta, garage med mera.

Välkommen att kontakta oss

Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss vid minsta fundering, om du vill bolla dina idéer med oss eller om du vill att vi ska ordna en kostnadsfri offert. Du når oss enkelt via både e-post och telefon. Vi ser fram emot att höra från dig! Kontakta oss för hjälp med totalentreprenad redan idag!